Nichefluence Social media Marketing Partner van Promote Your Post

🔸 Onze Social Media Marketing Partner Nichefluence 🔸

Nichefluence maakt het heel makkelijk om te starten met Social Media Marketing of het naar een hoger niveau te brengen. Je kiest een van de speciale Promote Your Post “pakketten” en zij doen de rest. Dit kan zijn dat zij de Post afbeelding en de tekst schrijven (Promote Your Post Plus) of je geheel ontzorgen met Promote Your Post Pro, Dan managen zij dagelijks jouw Social Media. Zij liken je Post en/of voorzien de dagelijkse Posts van een comment op basis van vooraf gesproken richtlijnen (zakelijk, formeel, vriendelijk of met een tegenvraag).

 

🔸 Pakket 1: Promote Your Post Plus
Binnen dit pakket bedenken, schrijven, ontwerpen en plannen wij 12 posts gedurende een periode van 12 weken. Binnen de 12 weken zorgen wij voor een consistente stroom van professionele content waarmee we jou en jouw skills in de spotlights zetten.

🔸 Pakket 2: Promote Your Post Pro
Binnen dit pakket heb je helemaal geen omkijken meer naar Promote Your Post. Wij bedenken, schrijven, ontwerpen en plannen 12 posts gedurende een periode van 12 weken. Én wij houden je LinkedIn-pagina helemaal up-to-date. Wij managen dagelijks jouw profiel, reageren op relevante zaken uit jouw vakgebied en doen jouw dagelijkse handelingen voor Promote Your Post. Kortom: je hebt helemaal geen omkijken meer naar je LinkedIn.

 

🔹 Tarieven vind je hier 🔹

 

🔸 Andere diensten van Nichefluence
Nichefluence kan je ook van dienst zijn met andere activiteiten op het gebied Social Media Marketing zodat er een mix van activiteiten ontstaat, bijvoorbeeld 2 x een post via een cyclus van Promote Your Post en 2 x een Post zonder een Promote Your Post cyclus.

 

Deel op
Social
Media