Promote Your Post Social Media Marketing Partner

Onze Social Media Marketing Partner Nichefluence

Nichefluence maakt het heel makkelijk om te starten met Social Media Marketing of het naar een hoger niveau te brengen. Je kiest een van de speciale Promote Your Post “pakketten” en zij doen de rest. Dit kan zijn dat zij de Post afbeelding en de tekst schrijven (Promote Your Post Plus) of je geheel ontzorgen met Promote Your Post Pro, Dan managen zij dagelijks jouw Social Media. Zij liken je Post en/of voorzien de dagelijkse Posts van een comment op basis van vooraf gesproken richtlijnen (zakelijk, formeel, vriendelijk of met een tegenvraag. 

Promote Your Post Social Media Marketing Partner Nichefluence

Pakket 1: Promote Your Post Plus

Binnen dit pakket bedenken, schrijven, ontwerpen en plannen wij 12 posts gedurende een periode van 12 weken. Binnen de 12 weken zorgen wij voor een consistente stroom van professionele content waarmee we jou en jouw skills in de spotlights zetten. 

Tarief: €599,00* voor 3 maanden

Pakket 2: Promote Your Post Pro

Binnen dit pakket heb je helemaal geen omkijken meer naar Promote Your Post. Wij bedenken, schrijven, ontwerpen en plannen 12 posts gedurende een periode van 12 weken. Én wij houden je LinkedIn-pagina helemaal up-to-date. Wij managen dagelijks jouw profiel, reageren op relevante zaken uit jouw vakgebied en doen jouw dagelijkse handelingen voor Promote Your Post. Kortom: je hebt helemaal geen omkijken meer naar je LinkedIn.

Tarief  € 349,00* per maand, maandelijks opzegbaar

*) Prijzen zijn exclusief BTW

Andere diensten van Nichefluence

Nichefluence kan je ook van dienst zijn met andere activiteiten op het gebied Social Media Marketing zodat er een mix van activiteiten ontstaat, bijvoorbeeld 2 x een post via een cyclus van Promote Your Post en 2 x een Post zonder een Promote Your Post cyclus.

Meer informatie over Nichefluence vind je op hun website, via onderstaande knop kom je direct op hun website.