Dit kun je aan exposure krijgen via Promote Your Post

0
Aantal Comments
0
Aantal Likes
0
Aantal Views

Je kunt je bedrijf, product of dienst in beeld brengen bij je potentiĆ«le klanten via een advertentie in/op media zoals de krant, een business magazine, radio of TV. Het kan ook tegen de fractie van een prijs via een Post op Social Media & Promote Your Post.Ā 

Om een beeld te vormen over wat jouw bereik per Post per Cyclus zou kunnen zijn, hebben wij een gemiddelde deelnemer in beeld gebracht. In basis neem je deel met 1 Post in Ć©Ć©n Cyclusgroep. Het aantal deelnemers aan een Cyclusgroep kan variĆ«ren tussen de 11Ā  en 21.Ā 

Een cyclus heeft een doorlooptijd van 10 werkdagen. Je kunt momenteel 2 keer per maand deelnemen aan een Cyclus.Ā 

Gemiddelde aantal Comments op LinkedIn Post

Een Comment is een commentaar of reactie op jouw Post, door een andere deelnemer of een LinkedIn lid. Comments dragen bij aan het verspreiden / zichtbaar maken van jouw Post op LinkedIn. Waardoor het aantal views zal stijgen. Via Comments kom je echt in contact met “iemand”, iets wat met een advertentie in de krant of in een magazine niet mogelijk is!

Een Like is een Duimpje, felicitatie, steun, etc. op jouw Post, door een andere deelnemer of een LinkedIn lid. Likes dragen bij aan “populariteit” van jouw Post op LinkedIn.Ā 

Gemiddelde aantal likes op LinkedIn Post
Gemiddelde aantal views op LinkedIn Post

Het aantal views is het aantal keer dat jouw Post op een beeldscherm van een ander LinkedIn lid in beeld is geweest. Iets wat je nooit weet van een advertentie in een krant of magazine.Ā 

ā€œBlijf je een gemiddelde deelnemer of ga je voor de TOPā€

De kwaliteit en consistentie van je Posts hebben natuurlijk ook invloed op je resultaten, zo ook je eigen netwerk (aantal connecties/volgers) en jouw activiteiten op LinkedIn.

Daarom hebben we ook een beeld gecreƫerd van de TOPPERS per Cyclus. Het is niet ƩƩn persoon, het zijn de resultaten van de beste deelnemer aan die Cyclus.

Iedereen kan in Ć©Ć©n Cyclus de beste zijn / worden. Ook JIJ!!

Ā 

Variaties ontstaan door het aantal deelnemers aan een Cyclusgroep, Minimaal 11 & maximaal 21. Maar met maximaal 21 deelnemers zijn resultaten tot 61 comments gerealiseerd! Dat is bijna 3 x het aantal deelnemers! Dat wordt gecreƫerd doordat er Comments op je Posts komen.

Maximaal aantal commentss op LinkedIn Post per Cyclus
Maximaal aantal likes op LinkedIn Post per Cyclus

De beste scoren ook goed met het aantal Likes, niet bij elke Cyclus, maar er zijn er altijd meerdere die boven het gemiddelde uitsteken!

De aanhouders winnen, naarmate de tijd dat je deelneemt, zullen je resultaten verbeteren. Sinds de start van onze metingen zien wij verbluffende resultaten, ga jij die met jouw Post overtreffen?

Zo kun jij met Promote Your Post succesvol zijn op LinkedIn