Cyclus Rapportage

Na afloop van elke Cyclus ontvang je een rapportage van de Cyclus resultaten van alle deelnemers. Zo kun je jouw resultaten spiegelen aan die van de andere deelnemers. 

Om een beeld te vormen over wat het bereik van een deelnemers aan een willekeurige groep deelnemers is, hebben wij hieronder een geanonimiseerd rapportage voorbeeld ter info. 

Een cyclus heeft een doorlooptijd van 10 werkdagen. Je kunt momenteel 2 keer per maand deelnemen aan een Cyclus. 

Views per deelnemer

Deze rapportage is gebaseerd op deelname aan Cyclus 2022.03.02.L1, niet alle deelnemers hebben deelgenomen aan alle vorige Cyclussen. De resultaten van de actuele Cyclus staan boven de grafiek kolom de historische resultaten staan in de “stam” van de kolom.

Deze grafiek geeft inzicht in het totale aantal views per Cyclus en het aantal views van de gemiddelde deelnemer.

0
Totaal aantal Views sinds onze start
Views totaal en gemiddeld

Deze grafiek geeft inzicht in het totale aantal views per Cyclus en het aantal views van de gemiddelde deelnemer.

0
Totaal aantal Views sinds onze start
Comments per deelnemer
0
Totaal aantal Comments sinds onze start

Deze grafieken geven het aantal Comments en Likes per Post weer, het aantal Comments en Likes fluctueert per deelnemer en per Cyclus. De fluctuatie heeft diverse oorzaken, vakanties, mooi weer, de kwaliteit van de Post, etc.

Likes per deelnemer
Shares per deelnemer
0
Totaal aantal Likes sinds onze start

Het delen (share) van een Post is (nog) geen dienst van Promote Your Post. Als een Post wordt gedeeld, is dat op eigen initiatief van de deelnemer. Een Post over vacatures wordt vaak gedeeld.

Resultaten van een Cyclus worden ook beïnvloed door de persoonlijke SSI van de deelnemers. Vandaar dat wij de gemiddelde SSI van de deelnemers aan een Cyclus en kengetallen zoals aantal deelnemers en type abonnementen vermelden in de rapportage. 

Cyclus SSI

“Breng jouw bedrijf, product of dienst in beeld met Promote Your Post”

Zo kun jij met Promote Your Post succesvol zijn op LinkedIn