Een Linkedin SSI ( Social selling Index ) van iemand die al even met Linkedin actief is
Voorbeeld SSI score

Hoe krijg je jouw SSI naar een hoger niveau en houd je hem op dat niveau

Om het bereik van je Post zo groot mogelijk maken is een “goede” LinkedIn SSI en aantoonbaar dagelijks even actief zijn op LinkedIn een MUST. Voor deelnemers is een SSI waarde van 60 tot 70 een “goede” waarde.

Zit je SSI waarde nog niet op het juiste niveau, geen probleem, daar kunnen we aan werken. Om je daar bij te ondersteunen ontvang je na inschrijving een “Nul meting” InfoGraphic gebaseerd op je eigen SSI. Deze InfoGraphic geeft aan hoe je bezig bent op LinkedIn en geeft waar nodig tips en aanbevelingen voor verbetering (zie onderstaande afbeelding). Maar daar stoppen we niet, we gaan je SSI ontwikkeling in een tijdlijn plaatsen zodat je de ontwikkeling kunt volgen. Ons doel is de SSI van elke deelnemer boven de 60 te krijgen en te houden.

De "Nul meting" InfoGraphic

Onder de cirkel weergave van je SSI teft je  eventuele tips en aanbevelingen aan waar je voor het verbeteren van je SSI aan kunt werken, op een aantal punten zal je SSI gaan groeien omdat je aan Promote Your Post Cyclussen mee gaat doen.

De andere grafieken gaan meer “spreken” naarmate je meedoet met de SSI Coaching van Promote Your Post. Je SSI waarde ontwikkeling wordt in een tijdlijn gezet, waardoor je inzicht krijgt hoe je prestaties (Views, Comments & Likes) zich verhouden tot je SSI ontwikkeling.

Helemaal onderaan deze web pagina vind je meer informatie hoe je aan je SSI kunt werken zonder extra inspanningen.

Promote Your Post LinkedIn SSI Coaching

“Maandelijks inzicht op je activiteiten en advies op basis van je Actuele SSI”

Vervolgens ontvang je na de tweede Cyclus van een maand waar je aan hebt deelgenomen de standaard InfoGraphic. Hierop zie je de actuele SSI voorzien van tips en aanbevelingen en wordt je SSI ontwikkeling in een tijdlijn weergegeven. Daarnaast worden jouw persoonlijk gerealiseerde Views, Comments, Likes en Shares in een tijdlijn in beeld gebracht zodat je de resultaten van je inspanningen in beeld hebt.

Promote Your Post LinkedIn SSI Coaching maandelijks

Zo kun jij met Promote Your Post succesvol zijn op LinkedIn