Vergroot je bereik

Laat je netwerk groeien

Onze Partners

Promote Your Post werkt samen / gaat samenwerken met een aantal Partners op het gebied van:

  • Social Media Marketing
  • Website ontwikkeling
  • Ondernemers Verenigingen / Netwerk organisaties

Partners bieden deelnemers van Promote Your Post een toegevoegde waarde binnen hun vakgebied. Wil je (in de toekomst) gebruik maken van diensten die onze partners, kijk dan eens wat een “type” partner voor jou kan betekenen.

Promote Your Post Partners

Partner Programma

Interesse om een Promote Your Post Partner te worden? 

Lees verder

Social Media Marketing Partners

Social Media Marketing Partners

Social Media Marketing Partners

Deze partners kunnen ondersteuning bieden of volledig ontzorgen bij het maken van een Post of een Campagne met meerdere Posts. Samen met een Social Media Marketing Partner bespreek je het doel wat je wil bereiken en de (motiverende) content mogelijkheden die daar bij aansluiten. Op welke Social Media kanalen je een doelgroep kunt vinden die aansluit bij de producten en/of diensten die je onder de aandacht wil brengen.

 

Ondersteunend

De Social Media Marketing Partner verzorgd afbeeldingen in het formaat wat bij de gekozen Social Media hoort, maakt de teksten, adviseert eventueel in mogelijkheden om de bedrijfswebsite of speciale pagina’s van die website er bij te betrekken of te laten ontwikkelen.

Je persoonlijk profiel en eventueel je zakelijk profiel op de door jou bepaalde Social Media Kanalen, bepalen mede het succes van de activiteiten op je Social Media. Ook hier kan een Social Media Partner je bij ondersteunen.

Naast Promote Your Post zijn er ook andere manieren om een Post onder de aandacht te brengen, Linkedin en Facebook bieden ook betaalde advertentie mogelijkheden om een Post breder te verspreiden. Het onderscheidende van Promote Your Post is dat Likes en Comment door echte personen en de bredere verspreiding van een Post wordt gerealiseerd door de connecties van de andere deelnemers.

 

Volledig ontzorgend

Heb je zelf geen zin om elke dag op Social Media actief te zijn, sommige partners verzorgen ook het geven van Comments en Likes voor je.

De Social Media Marketing Partner kan in overleg een communicatie plan uitwerken waarbij gebruik gemaakt kan worden van meerdere manieren om en Post onder de aandacht te brengen.

Onze Social Media Marketing Partner(s)

Ondernemersverenigingen & Netwerk organisaties

Ondernemersverenigingen & Netwerk organisaties

Online marketing is één, offline marketing bestaat al wat langer. Om als (startende) ondernemer je netwerk uit te breiden is het ook belangrijk om face 2 face gesprekken te hebben met collega ondernemers.

 

Onze netwerkpartners bieden de mogelijkheid om tijdens een offline moment kennis te maken met andere ondernemers en ondersteunen het initiatief van Promote Your Post om via Linkedin online te netwerken.

Met onze netwerkpartners kun je je online en offline netwerk uitbreiden en samenvoegen.

Onze Netwerk Partner(s)

Website Ontwikkel Partners

Website Ontwikkel Partners

Onze website ontwikkel partners kunnen ondersteuning geven aan de ontwikkelaar van jouw / jullie website als deze niet over de specifieke kennis beschikt om een integratie tussen een website / webshop en Social Media te realiseren.

 

Waarom zou je dit willen, misschien zijn de volgende 3 punten handig om te weten:

  • Je plaatst een Post op de blog / nieuwspagina van je bedrijfswebsite. Deze kan dan automatisch worden gepubliceerd op de gekoppelde Social Media kanalen zoals Linkedin, Facebook en/of Instagram en Twitter
  • Je integreert een publicatie / share tool op je bedrijfswebsite, waardoor lezers van je blog / nieuwsbericht het bericht kunnen delen op hun favoriete Social Media kanaal
  • Het kan ook andersom, je publiceert een Post op bijvoorbeeld Linkedin en Facebook, en de “feed” van Linkedin of Facebook wordt weergegeven op je website

 

Misschien zijn de contacten met de bouwer van je website een beetje verwatert, ook dan kunnen onze Website Ontwikkel Partners je van dienst zijn met bijvoorbeeld een (re)Design van je website of het ontwikkelen van een geheel nieuwe website.

Onze Website Ontwikkel Partner(s)