Deelnemen aan Like 2 Promote is de manier om een groter bereik voor je Post te creëren en een prima aanvulling op Comment 2 Promote. Natuurlijk kan Like 2 Promote ook zelfstandig gebruikt worden. Als je deelneemt aan een Like 2 Promote cyclus krijgt elke (werk)dag 1 of 2 Likes op je Post. Ook  jij geeft elke (werk)dag 1 of 2 Likes op de Post van 1 of 2 deelnemers in jouw Promote Your Post cyclus. Je bent weliswaar niet echt aan het netwerken maar je krijgt en geeft wel Likes aan elkaar.

 

Elke 14 dagen start er een nieuwe cyclus, dat wil zeggen dat jij elke 14 dagen een nieuwe Post plaats en dat je daar in eerste instantie weer elke (werk)dag Likes op krijgt van de deelnemers uit de vorige cyclus en jij weer Likes geeft aan de andere deelnemers. Zo zorg je ervoor dat je Post de hele cyclus aandacht krijgt.

 

Een Like 2 Promote cyclus heeft 10 tot 21 deelnemers, elke deelnemer geeft een Like op jouw Post en jij geeft alle deelnemers een Like op hun Post. Door Likes te geven en te krijgen stijgt je SSI (Social Selling Index) waardoor je bereik op LinkedIn wordt vergroot (meer views)

1

Op basis van je deelname ontvang je per mail het verzoek om een Post voor te bereiden en te plaatsen. De link naar jouw Post, meld je aan via de Time IT portal van Promote Your Post.

2

Je wordt of bent al ingedeeld in een cyclusgroep met 10 tot  21 leden. Na het opstarten van een Like 2 Promote of Comment 2 Promote cyclus ontvang je tijdens werkdagen een verzoek om 1 of 2 Posts van leden uit je cyclusgroep  te voorzien van een Comment (reactie).

3

Het is van essentieel belang dat je dit dagelijks afhandelt. De kracht van het systeem is dagelijks actief zijn op je Social Media, dat hoeft niet lang te zijn, maar je moet “iets” doen. Het geven van een Like of een Comment is “iets” wat zeer goed wordt beoordeeld door de algoritme van je Social Media.

4

Na afloop van een cyclus vragen wij aan elk deelnemer de resultaten van zijn / haar post op en werken dit uit in een cyclusrapport. 

5

Vervolgens rapporteren wij de resultaten van een cyclus  aan alle deelnemers, zodat jezelf kunt inzien wat scoort en wat nog beter scoort.

Deelnemen

Deelnemen aan een Promote Your Post cyclus, dat kan op incidentele basis of op basis van een lidmaatschap. De verschillen hebben we voor je op een rijtje gezet. Je kunt ook gebruik maken van onze kennismakingsaanbieding.

 

Incidenteel / LidmaatschapHoud me op de hoogte