Deelnemen aan Like 2 Promote is de manier om een groter bereik voor je Post te creëren en een prima aanvulling op Comment 2 Promote. Natuurlijk kan Like 2 Promote ook zelfstandig gebruikt worden. Als je deelneemt aan een Like 2 Promote cyclus krijgt elke (werk)dag 1 of 2 Likes op je Post. Ook  jij geeft elke (werk)dag 1 of 2 Likes op de Post van 1 of 2 deelnemers in jouw Promote Your Post cyclus. Je bent weliswaar niet echt aan het netwerken maar je krijgt en geeft wel Likes aan elkaar.

Elke 14 dagen start er een nieuwe cyclus, dat wil zeggen dat jij elke 14 dagen een nieuwe Post plaats en dat je daar in eerste instantie weer elke (werk)dag Likes op krijgt van de deelnemers uit de vorige cyclus en jij weer Likes geeft aan de andere deelnemers. Zo zorg je ervoor dat je Post de hele cyclus aandacht krijgt.

Een Like 2 Promote cyclus heeft 11 tot 21 deelnemers, elke deelnemer geeft een Like op jouw Post en jij geeft alle deelnemers een Like op hun Post. Door Likes te geven en te krijgen stijgt je SSI (Social Selling Index) waardoor je bereik op LinkedIn wordt vergroot (meer Views).

Voorbereiden / plaatsen van je Post

2 dagen voor de start van een nieuwe Cyclus

Op basis van je deelname ontvang je per mail het verzoek om een Post voor te bereiden en te plaatsen. De link naar jouw Post, meld je aan via de Time IT portal van Promote Your Post.

De Cyclus is gestart

Je ontvangt gedurende een Cyclus op werkdagen via e-mail een link naar ons Time IT platform. Daar staan 1 of 2 taken in met het verzoek om Posts van andere deelnemers te voorzien van een Like.

In de taak is de link naar de Post die voorzien moet worden van een Like opgenomen, je hoeft er alleen maar op te klikken.

Als je de Post hebt voorzien van een Like meld je in Time IT dat de taak is afgerond.

Distributie “who” 2 Like

Time 2 Remember

Kwaliteit staat voorop

Het is voor elke deelnemer van belang, dat hij of zij een Like krijgt op zijn of haar Post. Hoe eerder op de dag hoe beter. Mocht je er nog niet aan toegekomen zijn, dan ontvang je om 16:30 een reminder om dit als nog te doen.

De resultaten

Meten is weten, van elke Cyclus brengen wij de resultaten in beeld en ontvang je een uitgebreid rapport met de resultaten van elke deelnemer en achter liggende cijfers van de informatie. Om dit rapport te kunnen samenstellen vragen wij na afloop van een Cyclus aan alle deelnemers hun persoonlijke resultaten. Dat betreft het aantal Views, Comments, Likes en eventuele Shares.

Als je niet weet hoe je dat eenvoudig kunt doen, leggen we het je graag uit. 

Wij verzamelen de resultaten van alle deelnemers.

Inzicht in de resultaten

Nadat wij alle resultaten hebben ontvangen en verwerkt, ontvang jij een uitgebreid Cyclus rapport. Zo kun je je resultaten “spiegelen” aan de resultaten van de andere deelnemers.

Heb je daar vragen over, dan leggen wij je het rapport uit. 

Handige Tip

Het tijdig aanleveren van een Post kan misschien in gedrang komen met je andere werkzaamheden, dit kan je voor komen door één of meer Post op “voorraad” te hebben liggen. Je hoeft de Post dan alleen maar te plaatsen op LinkedIn, Facebook en/of Instagram. 

We starten opnieuw met Stap 1

Deelnemen

Deelnemen aan een Promote Your Post cyclus, dat kan op incidentele basis of op basis van een lidmaatschap. De verschillen hebben we voor je op een rijtje gezet. Je kunt ook gebruik maken van onze kennismakingsaanbieding.

 

Incidenteel / LidmaatschapHoud me op de hoogte