Vergroot je bereik

Laat je netwerk groeien

Het Facebook abonnement is bedoeld voor leden die zowat alle Nederlanders tussen de 15 en 65 jaar willen aanspreken en producten en/of diensten hebben voor de B2C markt en de B2B markt.

  • Ruim 10 miljoen gebruikers in Nederland ouder dan 14 jaar
  • Ruim 7 miljoen dagelijkse gebruikers (70%)
  • Ruim 2,5 miljard wereldwijde gebruikers 
  • Bereik, vrijwel alle Nederlanders tussen 15 en 65 jaar
  • Zeer geschikt voor B2C & B2B markt om producten en/of diensten te promoten

Facebook is voor social media wat Coca-Cola is voor frisdranken: veruit de aller- aller- grootste. De mogelijkheden op het miljardenplatform zijn met recht eindeloos te noemen. Hoewel de echte stijging inmiddels al een tijd is verschoven naar social media kanalen als Instagram en TikTok, bewijst Facebook vooral dat het gebruikers kan behouden.

Een stabiel platform met ruim 2 miljard gebruikers en onvoorstelbare mogelijkheden: hier hoeven we niet te karakteriseren of te segmenteren. Facebook is een must voor elk merk, en zal dat voorlopig nog wel even blijven.

Nog even wachten

Voorinschrijving

Like 2 Promote & Comment 2 Promote diensten zijn momenteel alleen beschikbaar op Linkedin. Deze diensten zullen na verwachting in het vierde kwartaal ook voor Facebook en Instagram worden aangeboden. Heb je interesse om deel te nemen? Je kunt je al wel aanmelden, via onderstaand formulier. Wij informeren je dan als we deze diensten gaan opstarten. Je kan dan beslissen of je wel of niet mee doet.

Aanmelden interesse