Vergroot je bereik

Laat je netwerk groeien

Deelnemen aan een Facebook cyclus is aan te bevelen voor deelnemers die zowat alle Nederlanders tussen de 15 en 65 jaar willen aanspreken en producten en/of diensten hebben voor de B2C markt en de B2B markt.

 

   • Ruim 10 miljoen gebruikers in Nederland ouder dan 14 jaar
   • Ruim 7 miljoen dagelijkse gebruikers (70%)
   • Ruim 2,5 miljard wereldwijde gebruikers 
   • Bereik, vrijwel alle Nederlanders tussen 15 en 65 jaar
   • Zeer geschikt voor B2C & B2B markt om producten en/of diensten te promoten

 

Facebook is voor Social Media wat Coca-Cola is voor frisdranken: veruit de aller- aller- grootste. De mogelijkheden op het miljardenplatform zijn met recht eindeloos te noemen. Hoewel de echte stijging inmiddels al een tijd is verschoven naar Social Media kanalen als Instagram en TikTok, bewijst Facebook vooral dat het gebruikers kan behouden.

 

Een stabiel platform met ruim 2 miljard gebruikers en onvoorstelbare mogelijkheden: hier hoeven we niet te karakteriseren of te segmenteren. Facebook is een must voor elk merk, en zal dat voorlopig nog wel even blijven.

Wil je meer resultaat uit je Facebook activiteiten, meld je interesse...

Deelnemen

Promote Your Post wil binnenkort naast LinkedIn ook actief worden op Facebook en Instagram. We hebben al een aantal kandidaten die hebben aangegeven deel te willen nemen op facebook en / of Instagram. Meld je aan als je interesse hebt om eventueel deel te gaan nemen. Wij informeren je dan als we actief gaan worden op Facebook en / of Instagram. De eerste 6 Cyclussen kun je gebruikmaken van de kennismakingsaanbieding! 

Aanmelden interesseKennismakingsaanbieding