Vergroot je bereik

Laat je netwerk groeien

Promote Your Post is een startup voortvloeiend uit een samenwerking tussen ROI4U & Mirada BV. Wij bieden een platform om rendabel en kwalitatief gebruik van Social Media kanalen voor zakelijke toepassingen mogelijk te maken. Door op de juiste wijze aan de slag te gaan op Social Media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, kun je je doelgroep beter in beeld krijgen en “aanspreken”.

Uit eigen ervaring weten wij dat, als je zomaar met een clubje mensen een Social Media Pod op gaat zetten, je nooit de gewenste doelgroep in beeld krijgt. Ook dat je veel niet relevante connecties aangaat, waardoor je geplaatste berichten niet bij de juiste mensen in beeld komt.

Promote Your Post biedt je de mogelijkheid om dagelijks in enkele minuten zinvolle activiteiten op een Social Media kanaal te doen die je business en je netwerk doen groeien.

Graag verwelkomen wij iedereen die zijn Social Media inzet serieus wil aanpakken als lid van Promote Your Post.

Dit zijn ervaringen van onze leden in de pilot fase

“Missie, Visie & Strategie ”

Missie
Middels een geautomatiseerd platform, het gebruik van Social Media verbeteren en opnemen in de dagelijkse activiteiten van bedrijven en ondernemingen.

Visie
Het platform stuurt ZZP’ers, MKB’ers en medewerkers van het “Grootbedrijf” om dagelijks enkele minuten rendabel op een Social Media kanaal actief te zijn. Niet te lang, niet te kort, wel voldoende om succesvol je netwerk te laten groeien en je doelgroep in beter beeld te kunnen krijgen.

Een strategie is te omschrijven als;

“het totale plan van Ambitie, Missie, Visie en doelstellingen”

 

Strategie
Door deel te nemen aan één of meer Promote Your Post groepen werk je structureel aan de organische groei van je netwerk en het succes van jezelf en dat van je groepsleden.

Meer over ROI4U

Meer over Mirada BV