Deelnemen aan Comment 2 Promote is de basis voor online netwerken met Promote Your Post. Je krijgt elke (werk)dag 1 of 2 reacties, in de vorm van een Comment op je Post. Ook  jij geeft elke (werk)dag 1 of 2 reacties op de Post van 1 of 2 deelnemers in jouw Promote Your Post cyclus. Zo ben je met elkaar in “gesprek” en leer je elkaar beter kennen.

 

Elke 14 dagen start er een nieuwe cyclus, dat wil zeggen dat jij elke 14 dagen een nieuwe Post plaats en dat je daar in eerste instantie weer Comment op krijgt van de deelnemers uit de vorige cyclus en jij weer Comments geeft aan de andere deelnemers. Zo leer je elkaar echt “beter” kennen.

 

Een Comment 2 Promote cyclus heeft 10 tot 21 deelnemers, elke deelnemer geeft een Comment op jouw Post en jij geeft alle deelnemers een Comment op hun Post. Door Comments te geven en te krijgen stijgt je SSI (Social Selling Index) waardoor je bereik op LinkedIn wordt vergroot (meer views)

1

Op basis van je deelname ontvang je per mail het verzoek om een Post voor te bereiden en te plaatsen. De link naar jouw Post, meld je aan via de Time IT portal van Promote Your Post.

2

Je wordt of bent al ingedeeld in een cyclusgroep met 10 tot  21 leden. Na het opstarten van een Like 2 Promote of Comment 2 Promote cyclus ontvang je tijdens werkdagen een verzoek om 1 of 2 Posts van leden uit je cyclusgroep  te voorzien van een Comment (reactie).

3

Het is van essentieel belang dat je dit dagelijks afhandelt. De kracht van het systeem is dagelijks actief zijn op je Social Media, dat hoeft niet lang te zijn, maar je moet “iets” doen. Het geven van een Like of een Comment is “iets” wat zeer goed wordt beoordeeld door de algoritme van je Social Media.

4

Na afloop van een cyclus vragen wij aan elk deelnemer de resultaten van zijn / haar post op en werken dit uit in een cyclusrapport. 

5

Vervolgens rapporteren wij de resultaten van een cyclus  aan alle deelnemers, zodat jezelf kunt inzien wat scoort en wat nog beter scoort.

Deelnemen

Deelnemen aan een Promote Your Post cyclus, dat kan op incidentele basis of op basis van een lidmaatschap. De verschillen hebben we voor je op een rijtje gezet. Je kunt ook gebruik maken van onze kennismakingsaanbieding.

 

Incidenteel / LidmaatschapHoud me op de hoogte