Deelnemen aan Comment 2 Promote is de basis voor online netwerken met Promote Your Post. Je krijgt elke (werk)dag 1 of 2 reacties, in de vorm van een Comment op je Post. Ook  jij geeft elke (werk)dag 1 of 2 reacties op de Post van 1 of 2 deelnemers in jouw Promote Your Post cyclus. Zo ben je met elkaar in “gesprek” en leer je elkaar beter kennen.

Elke 14 dagen start er een nieuwe cyclus, dat wil zeggen dat jij elke 14 dagen een nieuwe Post plaats en dat je daar in eerste instantie weer Comment op krijgt van de deelnemers uit de vorige cyclus en jij weer Comments geeft aan de andere deelnemers. Zo leer je elkaar echt “beter” kennen.

Een Comment 2 Promote cyclus heeft 11 tot 21 deelnemers, elke deelnemer geeft een Comment op jouw Post en jij geeft alle deelnemers een Comment op hun Post. Door Comments te geven en te krijgen stijgt je SSI (Social Selling Index) waardoor je bereik op LinkedIn wordt vergroot (meer Views).

Voorbereiden / plaatsen van je Post

2 dagen voor de start van een nieuwe Cyclus

Op basis van je deelname ontvang je per mail het verzoek om een Post voor te bereiden en te plaatsen. De link naar jouw Post, meld je aan via de Time IT portal van Promote Your Post.

De Cyclus is gestart

Je ontvangt gedurende een Cyclus op werkdagen via e-mail een link naar ons Time IT platform. Daar staan 1 of 2 taken in met het verzoek om Posts van andere deelnemers te voorzien van een Comment.

In de taak is de link naar de Post die voorzien moet worden van een Comment opgenomen, je hoeft er alleen maar op te klikken.

Als je de Post hebt voorzien van een Comment meld je in Time IT dat de taak is afgerond.

Distributie “who” 2 Comment

Time 2 Remember

Kwaliteit staat voorop

Het is voor elke deelnemer van belang, dat hij of zij een Comment krijgt op zijn of haar Post. Hoe eerder op de dag hoe beter. Mocht je er nog niet aan toegekomen zijn, dan ontvang je om 16:30 een reminder om dit als nog te doen.

De resultaten

Meten is weten, van elke Cyclus brengen wij de resultaten in beeld en ontvang je een uitgebreid rapport met de resultaten van elke deelnemer en achter liggende cijfers van de informatie. Om dit rapport te kunnen samenstellen vragen wij na afloop van een Cyclus aan alle deelnemers hun persoonlijke resultaten. Dat betreft het aantal Views, Comments, Likes en eventuele Shares.

Als je niet weet hoe je dat eenvoudig kunt doen, leggen we het je graag uit. 

Wij verzamelen de resultaten van alle deelnemers.

Inzicht in de resultaten

Nadat wij alle resultaten hebben ontvangen en verwerkt, ontvang jij een uitgebreid Cyclus rapport. Zo kun je je resultaten “spiegelen” aan de resultaten van de andere deelnemers.

Heb je daar vragen over, dan leggen wij je het rapport uit. 

Handige Tip

Het tijdig aanleveren van een Post kan misschien in gedrang komen met je andere werkzaamheden, dit kan je voor komen door één of meer Post op “voorraad” te hebben liggen. Je hoeft de Post dan alleen maar te plaatsen op LinkedIn, Facebook en/of Instagram. 

We starten opnieuw met Stap 1

Deelnemen

Deelnemen aan een Promote Your Post cyclus, dat kan op incidentele basis of op basis van een lidmaatschap. De verschillen hebben we voor je op een rijtje gezet. Je kunt ook gebruik maken van onze kennismakingsaanbieding.

 

Incidenteel / LidmaatschapHoud me op de hoogte