Vergroot je bereik

Laat je netwerk groeien

Kenmerken van Instagram

Het Instagram abonnement is bedoeld voor leden die hun verhaal / product in beeld(vorm) kunnen vertellen. Met Instagram kan de B2C en B2B markt bediend worden. Likes en volgers spelen hier een grotere rol dan comments.

  • Ruim 5,9 gebruikers in Nederland ouder dan 14 jaar
  • Ruim 3,6 miljoen dagelijkse gebruikers (61%)
  • Ruim 1 miljard wereldwijde gebruikers
  • Vooral een visueel platform
  • Zeer geschikt voor B2C & B2B markt om producten en beleving te promoten

Instagram is voor 98% een visueel platform. Foto’s en video’s vind je er in allerlei vormen en maten, en het Social Media kanaal toont aan daarin nog volop te ontwikkelen, anders dan op het meer niche gerichte Pinterest. 

Vorm is allesbepalend. Je Posts dienen bij voorkeur specifieke “verhalen” in beeld weer te geven. Lukt dat, dan weet je eigenlijk al zeker dat Instagram geschikt is.

Voorinschrijving

Like 2 Promote & Comment 2 Promote diensten zijn momenteel alleen beschikbaar op Linkedin. Deze diensten zullen na verwachting in het vierde kwartaal ook voor Facebook en Instagram worden aangeboden. Heb je interesse om deel te nemen? Je kunt je al wel aanmelden, via onderstaand formulier. Wij informeren je dan als we deze diensten gaan opstarten. Je kan dan beslissen of je wel of niet mee doet.

Aanmelden interesse