Vergroot je bereik

Laat je netwerk groeien

Kenmerken van Instagram

Deelnemen aan een Instagram cyclus is aan te bevelen voor deelnemers die hun verhaal / product in beeld(vorm) kunnen vertellen. Met Instagram kan de B2C en B2B markt bediend worden. Likes en volgers spelen hier een grotere rol dan Comments.

   • Ruim 5,9 miljoen gebruikers in Nederland ouder dan 14 jaar
   • Ruim 3,6 miljoen dagelijkse gebruikers (61%)
   • Ruim 1 miljard wereldwijde gebruikers
   • Vooral een visueel platform
   • Zeer geschikt voor B2C & B2B markt om producten en beleving te promoten

Instagram is voor 98% een visueel platform. Foto’s en video’s vind je er in allerlei vormen en maten, en het Social Media kanaal toont aan daarin nog volop te ontwikkelen, anders dan op het meer niche gerichte Pinterest. 

Vorm is allesbepalend. Je Posts dienen bij voorkeur specifieke “verhalen” in beeld weer te geven. Lukt dat, dan weet je eigenlijk al zeker dat Instagram geschikt is.

Deelnemen

Promote Your Post wil binnenkort naast LinkedIn ook actief worden op Facebook en Instagram. We hebben al een aantal kandidaten die hebben aangegeven deel te willen nemen op facebook en / of Instagram. Meld je aan als je interesse hebt om eventueel deel te gaan nemen. Wij informeren je dan als we actief gaan worden op Facebook en / of Instagram. De eerste 6 Cyclussen kun je gebruikmaken van de kennismakingsaanbieding! 

Aanmelden interesseKennismakingsaanbieding