Promote Your Post Netwerk Partner OCMN

Onze eerste Netwerk Partner OCMN

Inmiddels zijn we als Promote Your Post onze pilot fase aan het afsluiten, vanaf 1 december zijn we live. Een mooi moment om onze eerste Promote Your Post Netwerk Partner voor te stellen.

De afkorting OCMN staat voor Ondernemers Conferenties Midden-Nederland. OCMN is een ondernemersnetwerk dat voortkomt uit de bundeling van een aantal open ondernemersnetwerken uit de periode 2010 tot en met 2015.

Het netwerk bestaat uit meer dan 1500 contactpersonen uit het bedrijfsleven actief in Midden-Nederland. De kenmerkende diversiteit en open karakter van het netwerk is altijd behouden gebleven. Zo ook de goede doorloop van zowel oude bekenden als vele nieuwe deelnemers maakt OCMN tot op de dag van vandaag een levendig en dynamisch netwerk.

Bijzonder aan OCMN is dat het geen lidmaatschap kent. Dat is een bewuste keuze want het doel is om zo veel mogelijk actieve ondernemers en belanghebbenden, doorlopend, met elkaar in contact te brengen. Een lidmaatschap vormt daarvoor een ongewenste drempel.

Met deze samenwerking willen wij het onderling “digitaal netwerken” met “Comment 2 Promote” naar een hoger niveau brengen.

Wij heten Peter Klink en Chantal Oosterbeek dan ook van harte welkom als onze eerste Netwerk Partner.

 

Deel op
Social
Media

Wij zoeken nog steeds naar (meer) Partners op het gebied van: 

🔹        Social Media Marketing
🔸        Website ontwikkeling
🔹        Ondernemers Verenigingen / Netwerk organisaties

Interesse om Partner te worden?

Lees verder om te zien wat jij voor onze leden zou kunnen gaan betekenen als:

🔸Social Media Marketing Partner🔸

🔸Netwerk Partner🔸

🔸Website Ontwikkel Partner🔸

Naar "Onze Partners"