Vergroot je bereik

Laat je netwerk groeien

Promote Your Post Social Media Marketing Partner

Promote Your Post Netwerk Partner(s)

Onze Netwerk Partner OCMN

De afkorting OCMN staat voor Ondernemers Conferenties Midden-Nederland of te wel OCMN is een ondernemersnetwerk dat voort komt uit de bundeling van een aantal open ondernemersnetwerken uit de periode 2010 tot en met 2015. In januari 2014 is begonnen met het streven deze netwerken onder één naam te organiseren. Dit heeft er toe geleid dat per 1 januari 2016 definitief als één netwerk en onder één naam de activiteiten zijn voortgezet.

 

In de daarop volgende jaren heeft het netwerk zich uit kunnen breiden naar meer dan 1500 contactpersonen uit het bedrijfsleven actief in Midden-Nederland. De kenmerkende diversiteit en open karakter van het netwerk is altijd behouden gebleven. Zo ook de goede doorloop van zowel oude bekenden als vele nieuwe deelnemers houdt tot op de dag van vandaag het netwerk levendig en dynamisch.

 

Bijzonder aan OCMN is dat het geen lidmaatschap kent. Dat is een bewuste keuze want het doel is om zo veel mogelijk actieve ondernemers en belanghebbenden, doorlopend, met elkaar in contact te brengen. Een lidmaatschap vormt daarvoor een ongewenste drempel. Het doel en beleid van OCMN is juist dat iedereen met een belang bij ondernemen in Midden-Nederland, in alle vrijheid en vanuit eigen motivatie, tijd en energie steekt in het deelnemen aan dit netwerk.

 

OCMN heeft mede door Corona de focus van het netwerken verplaatst van offline naar online. Hier wordt mede in voorzien door de “Social Lounge”. Een vrij toegankelijk videoconference portaal met een aantal thema en ondernemers tafels, waar je zou aan “plaats” kunt nemen.

Promote Your Post Netwerk Partner OCMN

De "Social Lounge" van OCMN

De "Social Lounge" van OCMN

Snelle meeting met Promote Your Post in de Social Lounge van OCMN

De Social Lounge bestaat momenteel uit 12 kamers / tafels, elke tafel kent maximaal 8 deelnemers.

Aan iedere tafel kan je vritueel met elkaar in gesprek, presentaties en webinars geven en informatie delen. 

In de Social Lounge tref je:

 • Speed Networking:
 • Open gesprekstafels
 • Thematafels 
 • Ondernemerstafels
 • Deelnemers overzicht
 • Chat en enquête mogelijkheden

Om deel te nemen, kun je gebruikmaken van onderstaande knop, een aantal gegevens zoals je sprekersnaam, mail adres, taal / land  dienen ingevuld te worden om daadwerkelijk deel te kunnen nemen. 

Natuurlijk dien je ook toestemming te geven om je camera en microfoon te mogen gebruiken. 

Wij moeten de link maandelijks op de 1e van de maand aanpassen, dus als het op de 1e van de maand niet werkt, hebben we het nog niet gedaan.

Het geografische bereik van OCMN

Het geografische bereik van OCMN

Promote Your Post Netwerk Partner OCMN

De geografisch verdeling van de deelnemers van het OCMN netwerk is iets ruimer dan alleen Utrecht, als je daar aan dacht op basis van de naam Ondernemers Conferenties Midden Nederland. Nu de focus op online netwerken is komen te liggen zijn de fysieke vestigingsplaats minder relevant, je kunt binnen een paar muisklikken bij elkaar aan tafel zitten in de Social Lounge van OCMN. Ook is er elke maandag ochtend iemand online om even bij te praten over Promote Your Post.

OCMN heeft u nog meer te bieden

OCMN heeft u nog meer te bieden

Enkele voorbeelden

Naast de Social louge en een netwerk met meer dan 1500 deelnemers biedt OCMN je ook:

 • Het OC-Q Magazine, maandelijkse uitgave waar je je gratis op kunt abonneren
 • Meet Me @ Monday Morning, elke maandag ochtend een week kick off met andere ondernemers.
 • Privilegekaarten, die bepaalde voordelen bieden
 • Huislabels, ondersteuning op specifieke vak gebieden.
 • en nog veel meer