Met een abonnement op Like 2 Promote kun je het bereik van je Post vergroten. Dit is van belang bij het “ontginnen” van nieuwe markten vanuit jouw perspectief. Je kunt Like 2 Promote zelfstandig inzetten, of in combinatie met Comment 2 Promote. Vanuit een kwaliteitsoogpunt is een combinatie van één Comment 2 Promote met 2 tot 6 Like 2 Promote abonnementen te combineren. 

1

Op basis van je lidmaatschap en je gekozen abonnementen ontvang je per mail het verzoek om een Post voor te bereiden en te plaatsen. De link naar jouw Post, meld je aan via de Time IT portal van Promote Your Post.

2

Je wordt of bent al ingedeeld in een netwerkgroep met +/- 21 leden. Na het opstarten van een Like 2 Promote of Comment 2 Promote cyclus ontvang je dagelijks een verzoek om 2 Posts van leden uit je netwerkgroep  te voorzien van een Like.

3

Het is van essentieel belang dat je dit dagelijks afhandelt. De kracht van het systeem is dagelijks actief zijn op je Social Media, dat hoeft niet lang te zijn, maar je moet “iets” doen. Het geven van een Like of een Comment is “iets” wat zeer goed wordt beoordeeld door de algoritme van je Social Media.

4

Na afloop van een cyclus vragen wij aan elk groepslid de resultaten van zijn / haar post op en werken dit uit in een groepsrapport. 

5

Vervolgens rapporteren wij de resultaten van alle netwerkgroepsleden aan alle netwerkgroepsleden, zodat jezelf kunt inzien wat scoort en wat nog beter scoort.

“Vergroot je bereik met extra abonnementen of extra Like groepen”

Met één Like 2 Promote abonnement, neem je deel aan één groep van 21 deelnemers en kun je één Post plaatsen. Wil je een grotere groep, dan kun je kiezen uit:

  • een extra abonnement, dan maak je gebruik van een extra Post
  • een extra Like groep toevoegen aan je Like 2 Promote abonnement, dan maak je gebruik van een Post van het / een abonnement

Extra abonnement(en) of extra Like groep(en)

Met een extra abonnement heb je de mogelijkheid een extra Post te laten promoten in een andere netwerkgroep. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ook meerdere personen van één bedrijf / organisatie deelnemen aan Promote Your Post activiteiten. Wil je je netwerk uitbreiden en maar één Post plaatsen dan breidt je je abonnement uit met één of meerdere extra Like groepen. Hierdoor stijgt het aantal Likes dat je ontvangt per extra Like groep met 20 Likes.

Je kunt ook een mix van Like 2 Promote en Comment 2 Promote abonnementen afsluiten.

Deelnemen aan pilot?

In de maanden juni tot en met oktober van 2021 hebben we de pilot fase om onze systemen te testen. Heb je interesse om vrijblijvend ervaring op te doen in de pilot fase? Lees meer en schrijf je in.

Meer over de pilot

Lid worden

Like 2 Promote & Comment 2 Promote diensten zijn beschikbaar op Linkedin. Wil je aanmelden als lid, kan dat via "Aanmelden Lidmaatschap". Heb je vragen maak dan gebruik van het "contact formulier".

Aanmelden LidmaatschapContact formulier