Je SSI verbeteren door relaties op te bouwen

De "waarde" van je "Relaties opbouwen" staat in je SSI

🔸 Relaties opbouwen of juist afbouwen? 🔹

Als laatste (meet)punt van je SSI komt het punt Relaties opbouwen aan de orde.

Het aantal relaties, oftewel Connecties cq. volgers is / lijkt voor veel deelnemers eenvoudig te realiseren. Wij zien bij veel (nieuwe) deelnemers dat dit onderdeel van de SSI vaak de “hoogste” score heeft.  Is dit dan goed? Daar verschillen de meningen over. Natuurlijk is het aantal connecties belangrijk! Het verhoogt je SSI score op dit punt.

Als je waardering voor het aangaan van relaties 25 is, hoger kan toch niet, kun je gaan overwegen om afscheid te nemen van die connecties en het netwerk daarachter die eigenlijk niet zo interessant zijn. Zo wordt je netwerkbereik (je connecties) kwalitatief beter omdat je connecties meer en meer je doelgroep worden.

Als je waardering op “Relaties / Connecties” onder de 25 zit, zijn onderstaande punten mogelijkheden om dat (snel) te laten groeien:

🔹 Ga je fysiek netwerken, connect dan de volgende dag met diegene die je gesproken hebt

🔸 Ga op zoek naar (mogelijke) prospects op LinkedIn en vraag om een Connectie

🔹 Heb je nog geen connectie met een ander Promote Your Post deelnemer, vraag om een connectie

🔸 Krijg je een connectieverzoek, accepteer deze dan als er enige relevantie is, wees niet te streng

🔹 Kijk eens in je klanten- / prospectbestand met wie je wel of niet een LinkedIn connectie hebt en nodig diegene, waar je nog geen connectie mee hebt, uit om een connectie aan te gaan

 

🔸Heb jij een LinkedIn connectie met al jouw klanten / prospects? 🔹

Deel op
Social
Media

Meer uitleg over je LinkedIn SSI en jouw eigen SSI vind je op de Promote Your LinkedIn Post. Je kunt er jouw actuele SSI opvragen (je device moet dan wel ingelogt zijn op LinkedIn via een browser, NIET via een APP). Wil je meer business uit je LinkedIn activiteiten halen, kijk eens naar onze kennismakingsaanbieding.

 

Kijk ook een op een van onderstaande pagina's

Voorbeeld van een LinkedIn SSI score

Voorbeeld SSI score