Werken aan Informatie uitwisselen op LinkedIn

De "waarde" van je "Informatie uitwisselen" staat in je SSI

Hadden we het eerder over “Professioneel merk creëren” en “De juiste personen vinden” doen we dat nu over “Informatie uitwisselen” de derde pijler van je SSI. De waardering van informatie uitwisselen wordt mede bepaald door:

🔸 Tenminste 2 Posts per maand, meer mag, maar niet meer dan 2 tot 3 per week
🔹 Dagelijks Posts voorzien van een Comment en Liken
🔸 Het plaatsen van uitgebreide (kennis) artikelen 2 tot 4 keer per jaar
🔹 Deelnemen in LinkedIn groepen volgen, maar ook iets plaatsen
🔸Gebruik maken van LinkedIn berichten

 

Moet dat allemaal? Nee hoor, door 2 x per maand een Post te plaatsen en dagelijks een aantal Posts te voorzien van een Comment, kun je al een waardering van 12+ krijgen. Dat weten wij uit ervaring van Promote Your Post deelnemers.

 

Aan de andere punten kun je werken als je daar tijd voor hebt. Het plaatsen van een kennis artikel, met meer dan 10.000 tekens is dan zeker een aanrader! Dat kan een uitgebreide beschrijving zijn van een product of dienst. Leuk om te weten is dat je bij een artikel meerdere afbeeldingen kunt gebruiken.

 

PS Promote Your Post heeft ook een LinkedIn groep, daar kun je buiten de Cyclussen om ook Posts op plaatsen, vragen stellen aan de groep of tips delen. Kijk eens op Promote Your Post | Groepen | LinkedIn

Deel op
Social
Media

Meer uitleg over je LinkedIn SSI en jouw eigen SSI vind je op de Promote Your LinkedIn Post. Je kunt er jouw actuele SSI opvragen (je device moet dan wel ingelogt zijn op LinkedIn via een browser, NIET via een APP). Wil je meer business uit je LinkedIn activiteiten halen, kijk eens naar onze kennismakingsaanbieding.

 

Kijk ook een op een van onderstaande pagina's

Voorbeeld van een LinkedIn SSI score

Voorbeeld SSI score