Volg ons knop op je website voor LinkedIn, Facebook en Twitter

Meer volgers voor je LinkedIn bedrijfspagina

Op veel websites staan de logo’s van de Social Media kanalen met een link naar de bedrijfspagina op het betreffende Social Media kanaal. Vaak met de tekst “Volg ons”, echter de link heeft geen “volg” functie maar de website bezoeker wordt direct naar de bedrijfspagina op het betreffende Social Media kanaal geleid. Bij sommige gebeurd dat in hetzelfde browser scherm, waardoor jouw website bezoeker je website echt heeft verlaten. Bij sommige wordt de bedrijfspagina in een nieuw window / tabblad geopend, waardoor men nog steeds een bezoeker is van jouw bedrijfswebsite.

Dat kan anders.

LinkedIn heeft een stukje HTML code, waardoor de bezoeker van jouw bedrijfswebsite direct als volger van je LinkedIn bedrijfspagina wordt geregistreerd, terwijl de LinkedIn bedrijfspagina in een nieuw window / tabblad wordt geopend. Ook Facebook & Twitter hebben HTML code voor een vergelijkbare functie.

Kijk eens in de footer van onze website, daar zie je voorbeelden en vind je de benodigde code en/of een link naar de code generator van LinkedIn, Facebook & Twitter. Klik er op en je ziet hoe het werkt, elk kanaal doet het net iets anders.

🔹 Bekijk de voorbeelden en de html code voor je eigen website hier

Wil je meer rendement uit je Social Media activiteiten, kijk dan eens naar onze kennismakingsaanbieding.

Deel op
Social
Media

AANBIEDING
Kennismaken met Promote Your Post

Wij zijn ervan overtuigd dat je met Promote Your Post meer uit je Social Media zult gaan halen. Om je daarvan te overtuigen hebben wij een kennismakingspakket met onze diensten “Comment 2 Promote” en “Like 2 Promote” op LinkedIn samengesteld. Hier kan je eenmalig gebruik van maken.

Kennismakingspakket