Bedrijf gegevens

Om gebruik te kunnen maken van het kennismakingspakket, hebben we een aantal gegevens nodig voor ons administratief systeem en het Time IT platform om Promote Your Post geautomatiseerd te kunnen verwerken.


Heb je geen affiliatiecode kun je dit veld leeglaten.
Bedrijfsnaam conform inschrijving bij de Kamer van Koophandel
Telefoonnummer van het bedrijf / organisatie
Vestigingsadres
Geef aan vanaf welke cyclus je wil deelnemen aan de kennismaking met Promote Your Post.

Deelnemer(s)

Binnen de kennismakingsaanbieding kunnen maximaal 2 deelnemers van 1 organisatie deelnemen. Bij definitieve deelname is dit niet beperkt. De gegevens zijn nodig in de Time IT programmatuur om deel te kunnen nemen aan een cyclus.


Voornaam
Voornaam
Tussenvoegsel
Tussenvoegsel
Achternaam
Achternaam
Mailadres deelnemer
Mailadres deelnemer
Mobielnummer
Mobielnummer
Functie omschrijving
Functie omschrijving

Hoe wil je deelnemen

Tijdens de kennismakingsaanbieding kun je deelnemen aan Comment 2 Promote en/of Like 2 Promote. Hieronder kun je aangeven met welke dienst(en) je deel wil nemen.


Meerdere keuzes mogelijk

Voorbereiden / plaatsen van je Post

2 dagen voor de start van een nieuwe Cyclus

Op basis van je deelname ontvang je per mail het verzoek om een Post voor te bereiden en te plaatsen. De link naar jouw Post, meld je aan via de Time IT portal van Promote Your Post.

De Cyclus is gestart

Je ontvangt gedurende een Cyclus op werkdagen via e-mail een link naar ons Time IT platform. Daar staan 1 of 2 taken in met het verzoek om Posts van andere deelnemers te voorzien van een Comment.

In de taak is de link naar de Post die voorzien moet worden van een Comment opgenomen, je hoeft er alleen maar op te klikken.

Als je de Post hebt voorzien van een Comment meld je Time IT dat de taak is afgerond.

Distributie “who” 2 Comment

Time 2 Remember

Kwaliteit staat voorop

Het is voor elke deelnemer van belang, dat hij of zij een Comment krijgt op zijn of haar Post. Hoe eerder op de dag hoe beter, mocht je er nog niet aan toegekomen zijn, dan ontvang je om 16:30 een reminder om dit als nog te doen.

De resultaten

Meten is weten, van elke Cyclus brengen wij de resultaten in beeld en ontvang je een uitgebreid rapport met de resultaten van elke deelnemer en achter liggende cijfers van de informatie. Om dit rapport te kunnen samenstellen vragen wij na afloop van een Cyclus aan alle deelnemers hun persoonlijke resultaten. Dat betreft Het aantal views, Comments, Likes en eventuele Shares.

Als je niet weet hoe je dat eenvoudig kunt doen, leggen we het je graag uit. 

Wij verzamelen de resultaten van alle deelnemers

Wat zijn jouw resultaten

Inzicht in de resultaten

Nadat wij alle resultaten hebben ontvangen en verwerkt, ontvang jij een uitgebreid Cyclus rapport. Zo kun je je resultaten “spiegelen” aan de resultaten van de andere deelnemers.

Heb je daar vragen over, dan leggen wij je het rapport uit. 

Handige Tip

Het tijdig aanleveren van een Post kan misschien in gedrang komen met je andere werkzaamheden, dit kan je voor komen door één of meer Post op “voorraad” te hebben liggen. Je hoeft de Post dan alleen maar te plaatsen op LinkedIn. 

We starten opnieuw met Stap 1