Gebruik Social Media op je Website

In hoeverre wordt Social Media op de bedrijfswebsite toegepast / geïntegreerd?

 

🔸 Op de meeste websites zie je de icoontjes van één of meerdere Social Media kanalen en bieden deze de mogelijkheid om in één klik naar je profiel op het betreffende Social Media kanaal te gaan.

🔸 Soms heeft de websiteontwikkelaar het mogelijk gemaakt om door de klik op het Social Media icoontje je (bedrijfs)profiel direct te gaan volgen.

🔸 Minder vaak worden Posts op Social Media als nieuws op de bedrijfswebsite geplaatst, terwijl dit meer kracht aan een Post kan geven en meer bezoekers naar de website kan creëren.  

Met een nieuws / blog pagina op de bedrijfswebsite kun je een Post nog meer kracht en bereik geven. Op Social Media verdwijnt je Post na verloop van tijd uit het zicht en is deze moeilijk terug te vinden. Door (al) je Posts als nieuws ook op je bedrijfswebsite te plaatsen, kan deze makkelijker terug gevonden worden.

Er bestaan ‘tools’ om een Post van de bedrijfswebsite snel en eenvoudig op Social Media te publiceren of te delen, daarmee kunnen bijvoorbeeld meer medewerkers de Post binnen hun netwerk zichtbaar maken. Of worden de lezers door één klik op de afbeelding direct naar je bedrijfswebsite geleid. Daarnaast creëer je een ‘waardevol’ naslagwerk van al je geplaatste Posts.

🔹 Heeft de website van jouw organisatie mogelijkheden voor eigen nieuwsberichten en kunnen deze berichten eenvoudig gedeeld worden op één of meerdere Social Media kanalen?

Wil je meer (re)actie op je Social Media activiteiten

Promote Your Post kan je daar bij helpen, om je daar van te overtuigen hebben wij een speciale kennismaak pakket samengesteld waar je 3 maanden lang gratis kunt kennismaken van onze diensten.

Kijk eerst eens wat jij met Promote Your Post zou kunnen bereiken.

 

Jouw toekomstige Exposure

Deel op
Social
Media