Promote Your Post op Facebook en Instagram

🔸 Promote Your Post op Facebook en Instagram 🔸

In juni 2021 zijn wij gestart met de eerste pilots van Promote Your Post en op 1 december zijn wij echt live gegaan op LinkedIn. Inmiddels zijn er in de monitorgroep 7.336 Comments, 9.083 Likes en 523.036 views ontvangen door de deelnemers. Dat is +/- 25.000 views per deelnemer, een mooie manier op aan je naam / product bekendheid te werken en dat alles in 10 minuten per dag aandacht voor je Social Media.

 

Binnenkort willen wij onze diensten ook op Facebook en Instagram gaan aanbieden, wij willen gaan starten als er 11 mensen / bedrijven interesse hebben om hieraan deel te nemen. Ook hier kun je de eerste 6 cyclussen gebruik maken van de kennismakingsaanbieding.

 

Heb je interesse? Laat het ons weten, bij voldoende interesse laten wij je weten hoe je je definitief kunt aanmelden en wanneer we van start gaan.

Deelnemen

Promote Your Post wil binnenkort naast LinkedIn ook actief worden op Facebook en Instagram. We hebben al een aantal kandidaten die hebben aangegeven deel te willen nemen op facebook en / of Instagram, jij kunt je interesse om eventueel deel te gaan nemen NU melden. Wij informeren je dan als we actief gaan worden op Facebook en / of Instagram. De eerste 6 Cyclussen kun je gebruikmaken van de kennismakingsaanbieding! 

Aanmelden interesse

Deel op
Social
Media