Waar gaat dit over?
Met Promote Your Post is het ook voor jou mogelijk om op organische wijze likes en comments te krijgen op jouw social media posts.

Het accent ligt met name op LinkedIn omdat daar de beste kansen liggen binnen de zakelijke markt. Jouw posts op LinkedIn krijgen gegarandeerd likes en comments van gelijkgestemde Promote Your Post deelnemers. Dat maakt dat jouw tijd en inzet om zichtbaar te zijn en blijven op LinkedIn, doorlopend een extra boost krijgt.

Mijn ervaring met Promote Your Post
Uit eigen ervaring heb ik ontdekt dat met Promote your Post deelname, het aantal views op mijn posts met 60% toenemen ten opzicht van buiten Promote your Post geplaatste berichten. Dit maakt voor mij het verschil waardoor ik vaker in beeld ben bij mijn doelgroep dan de collega’s in mijn vakgebied.

Persoonlijk ben ik enthousiast en overtuigd over de inzet van Promote your Post. Inmiddels meer dan zes maanden heb ik alle functionaliteit uit kunnen proberen en kunnen testen tijdens het pilotprogramma. Dit nauw betrokken bij de ontwikkelaars van Promote your Post, wat tot waardevolle inzichten over en weer heeft geleid. Inzichten rechtstreeks uit de praktijk die bewezen hebben in de praktijk te werken. Dat ervaar ik zo persoonlijk, en zie ik terug in mijn exposure op LinkedIn en in de toename van views.

Als management van het OCMN ondernemers netwerk is het mijn doel om ondernemers en zelfstandig vakspecialisten verder te helpen. Het uitbreiden van hun zakelijk netwerk en het zorgen voor meer exposure is daar onderdeel van. Met Promote Your Post kan dat op een veilige manier binnen de voorwaarden en spelregels van LinkedIn. Waar je met geautomatiseerde programma’s nogal eens ongemerkt grenzen overschreidt en blokkeringsrisico loopt, is de organische werkwijze volledig geaccepteerd binnen LinkedIn.

Hoe werkt het?
Heel praktisch. Aan de basis ligt het processen aanstuurprogramma Time IT. Vanuit Time IT krijg je dagelijks automatisch een e-mail met de opdracht een post van een like of van een comment te voorzien. Dit deel is geatomatiseerd. De handeling die jij gaat verrichten is volledig organisch. Je klikt in Time IT op de voorgestelde link waarmee de post opent, leest deze door en plaatst een like of een comment. (Voorzien van een like of comment zijn gescheiden processen).

Bijkomend voordeel.
Door de regelmaat die ontstaat, maak je dagelijks even je “rondje LinkedIn”. In de praktijk merk ik dat het een gewoonte geworden is om zo de dag te beginnen. Ik kijk zelfs al uit naar de e-mail van Time IT en ga van start. In de praktijk ben ik zo iedere dag even een paar minuten actief op LinkedIn en dat werkt goed. Ik pak actueel nieuws van mijn contacten mee en blijf zelf doorlopend in beeld. Dit vele malen beter dan ad-hoc in de week weer eens een uur of wat rond te dolen op social media.

De rol van OCMN
Vanuit OCMN als netwerk heb ik afspraken met Promote your Post gemaakt en zijn we nu officieel ambassadeur. Dat betekent dat wij een vergoeding krijgen voor iedereen die zicht via OCMN aanmeldt en dat wij daarvan weer een deel aan jou door kunnen geven als welkomstvoordeeltje. Dat is leuk meegenomen maar bovenal, bedenk wat 60% meer aandacht voor jouw posts op LinkedIn voor jou kunnen betekeken? Wat denk je? Meer views, meer contacten, meer leads? Een geweldige basis voor meer prospects, omzet en winst!

Hoe ga je van start?

  • Vul het bovenstaande kennisgeving formuliertje in:
  • Jouw aanmelding wordt bevestigd en je ontvangt de informatie en spelregels.
  • Bevestigt Promote Your Post aan jou en OCMN jouw deelname dan doe je mee.
  • Vervolgens, als alles loopt en je hebt de eerste factuur betaald, dan stuur je aan secretariaat@ocmn.nl een verzoek voor uitbetaling van jouw welkomstvoordeel.
    NB: de uitbetaling van het welkomstvoordeel is altijd nadat OCMN van Promote your Post de ambassadeursvergoeding heeft ontvangen.

Ik zie uit naar jouw deelname en de posts die ik voor jou kan liken en commenten.

Met hartelijke groet,

Peter Klink
Management OCMN

Promote Your Post Netwerk Partner

Kennisgeving Promote Your Post interesse

Heb je interesse in deelname aan Promote Your Post, dan kan je dat hier laten weten door de gevraagde gegevens in te vullen. Er wordt contact met je opgenomen voor het bespreken van de deelname mogelijkheden. Dit verplicht je tot niets.


Geef aan waar je interesse naar uit gaat. Meerdere opties mogelijk.