Meer bekendheid van je bedrijf, product of dienst(en)!

Met Promote Your Post netwerken op LinkedIn
0
Aantal Comments
0
Aantal Likes
0
Aantal Views

Je kunt je bedrijf, product of dienst in beeld brengen bij je potentiële klanten via een advertentie in/op media zoals de krant, een business magazine, radio of TV. Het kan ook tegen de fractie van een prijs via een Post op Social Media & Promote Your Post. Daarnaast gaat de communicatie in 2 richtingen, je krijgt een directe “terug” koppeling op jouw boodschap uit de Post. Hoe waardevol is dat! 

Meer bekendheid

Doordat jouw bedrijf, product of dienst regelmatig in beeld komt, groeit de bekendheid en wordt de herkenning beter.

Omdat we in deze fase regionale groepen hanteren zijn de contacten niet alleen op Social Media, maar is de kans groot dat je ze ook treft in het dagelijkse leven.

loep-trs

Word gevonden

LinkedIn wordt in de zakelijke wereld steeds meer als een “telefoonboek” gebruikt, zorg ervoor dat je contact informatie zoals telefoon en e-mail zichtbaar zijn. Zo groeit de kans op contacten. Optimaliseer je LinkedIn profiel.

Profileer je professioneel

In tegenstelling tot What’s App bieden LinkedIn en Facebook meer mogelijkheden om jouw als persoon en je bedrijf professioneler te presenteren. Promote Your Post heeft met behulp van Time IT een structuur ontwikkeld om effectief te kunnen “netwerken” op beide platformen.

Bren je linkedin ssi (social Selling Index) naar een top niveau met Promote Your Post

Meten is Weten

Om te weten of je succesvol actief bent op LinkedIn, maken wij gebruik van de LinkedIn Social Selling Index (SSI). We maken bij aanvang een “nul” meting van je SSI.

Eens per maand ontvang je een persoonlijke InfoGraphic waarbij wij de ontwikkeling van je SSI in een tijdlijn weergeven.

Succes komt niet aanwaaien

Als je niet actief bent op Social Media gebeurt er ook niets. Door elke werkdag 10 minuten actief te zijn met Promote Your Post, zal je na deelname aan een aantal Cyclussen merken dat je netwerk groeit en je meer mensen leert kennen en dat je Post door meer mensen wordt gelezen.

Wil jij met Promote Your Post succesvol netwerken op LinkedIn

Je kunt gebruikmaken van onze kennismakingsaanbieding, en zelf ervaren of Promote Your Post een waardevolle toevoeging is op jouw netwerk & marketing activiteiten. Wil je eerst persoonlijk contact, dat kan ook. Wij komen bij jou op locatie of kunnen een online presentatie / video-call verzorgen maar telefonisch is ook geen probleem. Laat het weten via het contact formulier. Wil je er nog even over nadenken, volg ons dan op LinkedIn.