netwerken met Promote Your Post

Online netwerken met je eigen offline netwerkclub

0
Comments
0
Likes
0
Views

Het idee is eenvoudig, je plaatst een Post op LinkedIn waarin je “vertelt” over je bedrijf, product of dienst, wat het doet en waarom men er gebruik van zou moeten/kunnen maken. Ook stel je een vraag wat men er van vindt, dit al wist of er al gebruik van maakt. Vervolgens geef je de link naar je Post aan ons door. Wij gaan alle deelnemers van de groep via een dagelijks mailtje aansturen, welke deelnemer op welke dag een Post van een andere deelnemer moet voorzien van een Comment (reactie) en of een Like. In 10 werkdagen heeft iedereen op alle Posts van de andere deelnemers gereageerd en is een Cyclus afgerond.

Wat zijn de Voordelen

Met online netwerken wordt het bereik van je boodschap groter zodat je een grotere vijver hebt om uit te vissen. Ook kan je netwerk op LinkedIn en/of in “real life” gaan groeien, je bepaald zelf of je een connectie met iemand aangaat of dat je een persoonlijke afspraak maakt.

Groter bereik?!

Netwerken op social media werkt net even anders als het offline netwerken. Waar je bij offline netwerken alleen maar contact hebt met degene die je spreekt of direct gesproken hebt, wordt bij online netwerken je Post ook getoond aan de leden van het netwerk van de ‘personen’ die je Post van een Comment hebben voorzien.

Leer je doelgroep beter kennen / bedienen!

Met de juiste “pitch” over je bedrijf, product of dienst en de “vraag” aan de lezers om een mening / reactie krijg je interactie op je Post(s) en zo leer je begrijpen hoe jouw boodschap bij de lezer overkomt.

Promote Your Post doelgroep

Exclusief of Open netwerken

Na de 4 Cyclussen, kun je besluiten om exclusief met je eigen netwerkclub te blijven deelnemen en een netwerkclub lidmaatschap aan te gaan. Dan bepalen  jullie wie er wel of niet mag deelnemen aan een Cyclus. Wil je netwerkclub niet met tenminste 11 deelnemers verder gaan dan kun je deelnemen met een Persoonlijk  lidmaatschap in een open netwerkgroep (deelnemers worden door Promote Your Post bepaald).

Succes komt niet aanwaaien

Als je niet actief bent op Social Media gebeurt er ook niets. Door elke werkdag 10 minuten actief te zijn met Promote Your Post, zal je na deelname aan een aantal Cyclussen merken dat je netwerk groeit en je meer mensen cq. potentiële klanten leert kennen en dat je Post door meer mensen wordt gelezen.

Wat kost het

De eerste 4 Cyclussen kennismaken met Promote Your Post voor netwerkclubs bieden wij voor alle deelnemers gratis aan, wel vragen wij het commitment om tijdens werkdagen elke dag je gevraagde Posts te voorzien van een Like en/of een Comment. Daarna kun je besluiten deel te gaan nemen met een 3 maandelijks abonnement op basis van een lidmaatschap, vanaf € 17,50 per maand.

Wij helpen jullie graag goed op weg

Weet waar je aan begint!

Niet (zo) bekend met de mogelijkheden van netwerken op LinkedIn, dan kunnen we online in een individuele video-call of in een videoconference aan meerdere deelnemers de werking van LinkedIn in grote lijnen toelichten en uitleggen. 

Wil je meer weten over LinkedIn

Indien gewenst kunnen we ook bij jullie op locatie komen

Alle neuzen dezelfde kant op

We kunnen de Kick Off ook op jullie locatie verzorgen

Kick-Off

Een korte online instructie via een individuele video-call of in een videoconference aan meerdere deelnemers zodat je bekend bent met de werkwijze en communicatie / aansturing.

Het programma

Om het system te leren kennen en “ervaring” op te doen starten we met:

    • 1 x Cyclus Like 2 Promote 

Vervolgens gaan jullie online netwerken via:

    • 3 x Cyclus Comment 2 Promote 

Deelname SSI coaching optioneel per deelmerer (gratis tijdens kennismaken)

Aanmelden kennismaken voor
netwerkclubs

Wij zijn ervan overtuigd dat je als netwerkclub nog meer resultaten kunt realiseren met Promote Your Post op LinkedIn. Om je dit te laten ervaren hebben wij een kennismakingspakket met onze diensten “Comment 2 Promote” en “Like 2 Promote” voor netwerkclubs samen gesteld. Hier kan je eenmalig gebruik van maken.

Kennismakingspakket