LinkedIn Algoritme Kraken

LinkedIn Algorimtme Krakers !?

Op het internet, in de wandelgangen, tijdens netwerkbijeenkomsten, etc. etc. komt het wel eens ter sprake, hoe en wat mag wel en wat mag niet of is niet slim om te doen of is juist wel slim om te doen om “succes” te hebben op LinkedIn.

Vaak wordt vergeten dat het LinkedIn algoritme regelmatig wordt aangepast en dat het “trucje” om iets op een bepaalde manier wel of juist niet te doen al lang “gedateerd” is. Of gebaseerd is op het plaatsen van een Post / update en niet op het plaatsen van een Artikel.

Ook worden de functies van een Bedrijfsprofiel en een Persoonlijk profiel verward en dan heb je ook nog showcase en project “profielen / pagina’s” met allemaal afwijkende mogelijkheden en onmogelijkheden.

 

“Slimmigheden, tips etc. om het LinkedIn algoritme te slim af te zijn, zijn vaak al gedateerd als jij ze hebt vernomen.”

 

Allemaal leuk om als richtlijn te gebruiken, maar vind je eigen “succesformat” van jouw activiteit op LinkedIn zelf uit. De basis van het LinkedIn algoritme is dat gebruikers van het platform tevreden zijn en er zoveel mogelijk (pro)actief zijn.

Wil je echt een bereik van bijvoorbeeld 100.000 of meer views op één Post, maak dan gebruik van een betaalde dienst van LinkedIn.

Wil je meer bereik (views) op organische wijze bereiken, plaats dan regelmatig een Post met eigen content. Niet alleen maar kijken en soms wat delen en sporadisch een Like of Comment geven! Promote Your Post bied je de mogelijkheid om je bereik op organische wijze te vergroten en je boodschap in beeld te brengen bij LinkedIn deelnemers buiten je eigen bereik.

🔸 Heb jij je “succesformat” op LinkedIn al gevonden of ben je nog op zoek?

Deel op
Social
Media

AANBIEDING
Kennismaken met Promote Your Post

Wij zijn ervan overtuigd dat je met Promote Your Post meer uit je Social Media zult gaan halen. Om je daarvan te overtuigen hebben wij een kennismakingspakket met onze diensten “Comment 2 Promote” en “Like 2 Promote” op LinkedIn samengesteld. Hier kan je eenmalig gebruik van maken.

Kennismakingspakket