Kennismaken met Promote Your Post

Leuk dat je kennis wil maken met Promote Your Post en met Social Media Marketing nog beter aan de slag gaat. Jij kunt 6 cyclussen zonder kosten gebruik maken van onze diensten binnen het onderstaande kennismakingspakket.

Ben je nog niet bekend met Promote Your Post, kijk dan even rond op deze website, heb je nog vragen? Maak dan gebruik van het contactformulier en stel een vraag of laat een bericht achter.

Het kennismakingspakket bestaat uit:

🔸Deelname aan 6 cyclussen Comment 2 Promote (3 maanden)
🔹Deelname aan 6 cyclussen Like 2 Promote (3 maanden)
🔸Intake gesprek (video-call +/- 30 minuten)
      🔸Werking van het systeem uitleggen
      🔸Uitleg over Social Selling Index
🔹Je ontvangt een naslagwerk van de werkwijze
🔸Deelname aan SSI Coaching programma / Infographic
      🔸Je ontvangt de Cyclus rapportage na afloop van elke Cyclus
      🔸Je ontvangt maandelijks een Persoonlijke InfoGraphic
🔹Evaluatie van je deelname na 5e Cyclus

Tijdens de evaluatie kun jij bepalen of je deel blijft nemen aan Promote Your Post op incidentele basis, op basis van een lidmaatschap of dat je ermee stopt.

Besluit je wel een lidmaatschap aan te gaan, dan kun jezelf bepalen met welk(e) abonnementen je deel gaat nemen. Het kan al met één Like 2 Promote of Comment 2 Promote Cyclus per maand. 

Als je gebruik wil maken van het kennismakingspakket, vragen wij wel om het commitment dat je dagelijks (op werkdagen) Posts voorziet van een Comment of een Like en deelneemt aan het evaluatie gesprek.

Heb je geen tijd of ervaring om een post te maken of te plaatsen, wij voorzien je van een aantal tips hoe je dit kunt doen, ook kun je gebruik maken van de diensten van onze Social Media Marketing Partner(s).

AANMELDEN
Deelname kennismaken met Promote Your Post

 

Als je via Comment 2 Promote en/of Like 2 Promote kennis wil maken met Promote Your Post, dan kun je je via onderstaande knop "Aanmelden deelname" inschrijven.  Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier, per mail of telefoon.

 

Aanmelden deelname