Als je geen vraag stelt krijg je zeker geen antwoord

Als je geen vraag stelt, krijg je zeker geen antwoord!

 

Als je in traditionele media een publicatie plaatst weet je eigenlijk nooit wat de lezer ervan vindt. Tenzij je een keer persoonlijk contact hebt met een lezer.

Op Social Media werkt dat net even anders, lezers kunnen een “Like” of “Comment” geven. Zodat je weet of de lezers het leuk vinden of er bijvoorbeeld een vraag over kunnen stellen via een Comment.

Door in je Post een vraag te stellen aan de lezers, wordt de kans dat je een Comment krijgt groter. Zo krijg je een duidelijker beeld van de mensen die je Post lezen en inzicht op wat zij er van vinden.

Jij kunt op de vervolgens weer reageren op de reactie / Comment die jij ontvangen hebt. Zo kan er een opbouwende “discussie ontstaan en ben je eigenlijk digitaal aan het netwerken.  

Krijg je een reactie / comment en je weet geen reactie terug te geven, geef dan tenminste een Like op de reactie / comment

Zo heb je direct contact met de lezers.

🔹Stel jij altijd een vraag in je LinkedIn Post?

🔸 Zo “nee” waarom niet?
🔸 Zo “af en toe” waarom niet altijd?
🔸 Zo “ja” krijg je dan ook regelmatig reacties?

AANBIEDING
Kennismaken met Promote Your Post

Wij zijn ervan overtuigd dat je met Promote Your Post meer uit je Social Media zult gaan halen. Om je daarvan te overtuigen hebben wij een kennismakingspakket met onze diensten “Comment 2 Promote” en “Like 2 Promote” op LinkedIn samengesteld. Hier kan je gratis eenmalig gebruik van maken.

Kennismakingspakket

Deel op
Social
Media