Deelnemen op basis van lidmaatschap

Naast dat het goed is voor je Social Media Marketing activiteiten, je echt aan het netwerken bent, heeft het deel nemen aan Promote Your Post op basis van een lidmaatschap een aantal voordelen. Het lidmaatschap is een eenmalig bedrag, het zijn dus geen jaarlijkse kosten. Daarnaast geniet van een behoorlijke korting op de deelname per cyclus en kun je deelnemen aan het Ambassadeur programma.  

Lidmaatschap (eenmalige kosten)

Als je wilt deelnemen aan Promote Your Post, vragen wij het Commitment dat je ook daadwerkelijk actief meedoet. Dat wil zeggen dat je per cyclus een Post plaatst en vervolgens dagelijks een Comment of Like geeft op de aangedragen Posts van de netwerkgroep(en) waar je aan deel neemt.

Kosten
Als bewijs van je commitment vragen wij een eenmalig* bedrag van € 150,00 inschrijf geld voor je Lidmaatschap. Het lidmaatschap is per KvK inschrijving. Wil je met meerdere mensen van één bedrijf of organisatie meedoen, dan wordt per extra deelnemer eenmalig* € 25,00 in rekening gebracht.

Opbrengsten
Heb je nog meer Commitment, dan kun je deelnemen aan het Ambassadeur programma,  je kunt dan geld verdienen door nieuwe leden aan te brengen. Per aangebracht lid, wordt je beloond met € 50,00. Er zijn geen beperkingen met betrekking tot het aantal leden dat je aanbrengt.

*)Indien 12 maanden niet actief, vervalt het lidmaatschapcyclus
Promote Your Post Ambasadeur

Abonnementen / maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bepaal je zelf. Dat doe je door een keuze te maken uit de abonnementen hoe je deel gaat nemen. Op basis van het lidmaatschap kun je vrijwel een onbeperkt aantal abonnementen afsluiten. Elke maand kent 2 cyclussen, één abonnement staat voor 12 maandelijkse cyclussen met een doorlooptijd van 10 werkdagen ( = 1 cyclus per maand). Wil je elke werkdag van de maand actief met je Social Media aan de slag, heb je minimaal 2 abonnementen nodig. 

Hoe je meedoet aan Promote Your Post, bepaal je op basis van abonnementen. Een abonnement bestaat uit 12 maandelijkse Cyclussen, met een looptijd van 10 werkdagen in een netwerkgroep van 21 leden. Abonnementen hebben betrekking op één Social Media kanaal, wil je meedoen op linkedin en facebook, dan heb je 2 abonnementen nodig.

Per abonnement plaats je één Post, wil je meerdere Posts per maand, dan kun je extra abonnementen afsluiten. Wil je een groter bereik hebben dan kun je een abonnement uitbreiden met één of meerdere extra netwerk groepen. Lees meer over de werking van Promote Your Post bij onze diensten “Comment 2 Promote” en “Like 2 Promote”.

Kosten
Op basis van je lidmaatschap ontvang je 50% korting op een abonnement, waardoor je € 15,00 per Like 2 Promote en € 22,50 per Comment 2 Promote abonnement betaald.

Commitment overschrijding

Het succes van Promote Your Post wordt voor een groot deel bepaald door het Commitment dat elk lid heeft gegeven om dagelijks (op werkdagen) aangedragen Post(s) te voorzien van een Comment of een Like. Als je een verzoek om een Post te voorzien van een Comment of Like niet tijdig afhandelt, ontvang je een herinnering (per niet afgehandelde activiteit) om dat alsnog te doen. Daarna heb je nog 24 uur de tijd om de activiteit af te handelen. Mocht je dit niet doen wordt de Commitment overschrijding geregistreerd. Bij te veel Commitment overschrijdingen gaan we een gesprek aan, mocht dat niet tot verbetering leiden kun je (tijdelijk) worden uitgesloten van deelname aan Promote Your Post. Onze Time IT taak / activiteit is hierin leidend.

“Voorbeelden en aanbevelingen abonnementen combinaties”

“Voorbeelden abonnementen combinaties”

Onderstaand een aantal voorbeelden hoe je mee kan doen , je kunt zelf met bepalen met welke abonnementen combinatie je mee gaat doen.

Ons advies is tenminste deel te nemen met één Comment 2 Promote en één Like 2 Promote cyclus. 

Geef een Like
krijg een Like


Like 2 Promote

15,-     | per cyclus
 • 1 x Like 2 Promote cyclus
 • Max 21 deelnemers = 20 Likes per cyclus
 • Verwachte aantal views per cyclus = 500
 • 10 dagen per cyclus actief op je Social Media
Aanbevolen
Geef & Krijg


Like 2 Promote
Comment 2 Promote

37,50-    | per maand
(2 cyclussen in één maand)
 • 1 x Like 2 Promote cyclus (Post 1)
 • Max 21 deelnemers = 20 Likes
 • 1 x Comment 2 Promote cyclus (post 2)
 • Max 21 deelnemers = 20 Comments
 • Verwachte aantal views per maand = 1500
 • 20 dagen per maand actief op je Social Media
Geef een Comment
krijg een Comment


Comment 2 Promote

22,50     | per cyclus
 • 1 x Comment 2 Promote cyclus
 • Max 21 deelnemers = 20 Comments
 • Verwachte aantal views per cyclus = 1000
 • 10 dagen per maand actief op je Social Media

Lid worden

 

Comment 2 Promote & Like 2 Promote diensten zijn direct beschikbaar op LinkedIn. Wil je aanmelden als lid, kan dat via onderstaande knop  "Aanmelden Lidmaatschap". Heb je nog vragen waarvan je de antwoorden niet op de website hebt kunnen vinden, maak dan gebruik van het contact formulier. 

 

Aanmelden LidmaatschapContact formulier