Covid-19 / Corona update

Tot dat het vaccinatie traject het gewenste stadium heeft bereikt, is onze dienstverlening aangepast conform de richtlijnen van het RIVM

1 Telefonische bereikbaarheid
U kunt ons telefonisch bereiken via ons hoofdnummer (040-302 11 61), via een keuze menu kunt aangeven wat u wenst te bespreken. Onze telefooncentrale regelt de rest. Het kan zijn dat het doorverbinden iets langer duurt dan u gewend bent omdat u dan doorverbonden wordt met een ‘thuis” werkplek.

2 Diensten via ICT hulpmiddelen / op afstand uit te voeren
Vrijwel alle diensten die wij leveren kunnen wij voor u op afstand uitvoeren. Hierbij kunnen wij gebruik maken van video-call / conferencing. (wij kunnen de benodigde software ter beschikking stellen), Remote desktop ondersteuning, VPN verbindingen, etc.  

  • Remote presentaties, instructies
  • Remote intake gesprekken
  • Remote vergaderen / werkoverleg
  • Remote consultancy

3 Diensten bij u op locatie
Indien gewenst en mogelijk binnen de richtlijnen van het RIVM, worden diensten op uw locatie vanaf 1 juli weer verzorgd, uw locatie dient dan wel te voldoen aan de actuele richtlijnen van het RIVM. Heeft u specifieke richtlijnen voor werken bij u op locatie, vernemen wij deze graag. Wij zullen ons, indien uitvoerbaar, ook houden aan (aanvullende) richtlijnen die u hanteert. Onze voorkeur blijft uitgaan naar dienstverlening op afstand.

4 Covid-19 Test
Indien een bezoek op locatie uw voorkeur geniet, kunnen wij 24 uur voorafgaande aan een bezoek op locatie een Covid-19 test laten afnemen, hiervoor brengen wij € 125,00 (excl. BTW) in rekening. Het bezoek gaat alleen door als het testresultaat negatief is.